Walne Zebranie członków ISPE Polska w dn. 04.06.2022

Szanowni Państwo,

Zarząd Stowarzyszenia ISPE Polska, działając w trybie § 24, ust. 5 Statutu, zwołuje Zwyczajne Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia w dniu 4 czerwca 2022r. w formie hybrydowej, stacjonarnej – miejsce: Apart Hotel Termy Uniejów ul. Termalna 1, 99-210 Uniejów oraz zdalnej – za pośrednictwem aplikacji komputerowej. Informacja z danymi dostępowymi zostanie rozesłana przed spotkaniem do członków ISPE Polska, na adresy e-mail podane do kontaktu w bazie członków ISPE.

Pierwszy termin       – godzina 09:00
Drugi termin             – godzina 09:15

Proponowany przez Zarząd porządek dzienny Walnego Zebrania Członków
Stowarzyszenia ISPE – Polska zawiera głównie podjęcie uchwał dotyczących:
a) zatwierdzenia sprawozdania finansowego Stowarzyszenia za rok 2021,
b) udzielenia absolutorium Zarządowi Stowarzyszenia za rok 2021,
c) pokrycia straty netto za 2021 rok,
d) przyjęcia preliminarza dochodów i wydatków Stowarzyszenia na rok 2022,
e) wyboru członków Komisji Rewizyjnej ISPE Polska na lata 2022-2024

Zawiadomienie o Walnym Zgromadzeniu (pdf)

Informacja z danymi dostępowymi do Walnego Zebrania oraz danymi do głosowania zostanie rozesłana przed spotkaniem do członków ISPE Polska, na adresy e-mail podane do kontaktu w bazie członków ISPE.org. W przypadku nieotrzymania tej informacji przed spotkaniem, prosimy o sprawdzenie folderu  SPAM a w przypadku braku otrzymania informacji o danych dostępowych umożliwiających udział w Walnym Zebraniu lub adres e-mail w bazie ISPE.org jest już nieaktualny bardzo prosimy o kontakt.

Uwaga, prosimy o dołączenie do spotkania klikając na przesłany link, poprzez komputer ze stabilnym łączem internetowym. Najłatwiej dołączyć przez przeglądarkę internetową, zaktualizowaną do najnowszej wersji. Podczas logowania proszę podać pełne imię i nazwisko. W razie problemów z dołączeniem do spotkania pomóc może p. Sylwia Góralik, tel. +48 792 100 620  .

Z poważaniem,

Zarząd ISPE Polska